(ВІДЕО) «Джура-прикордонник 2021»: понад 300 учасників пройшли вишкіл

НАЗАД
17 вересня 2021 15:03

Тиждень нових знань, випробувань та досягнень позаду і сьогодні загартовані та щасливі юні прикордонники востаннє разом стали у стрій.

Так, у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби відбулися урочисті заходи з нагоди закриття Всеукраїнського військово-патріотичного вишколу «Джура – прикордонник».

В урочистостях взяли участь Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, заступник Голови Комітету, Голова підкомітету з питань національно-патріотичного виховання Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту, народний депутат України Василь Мокан, Директор Департаменту персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України полковник Ігор Левадний, начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Ольга Євтушок.

Протягом тижня понад 300 учасників з 17 областей України знайомились з Кінологічним навчальним центром прикордонників та відділом «Рава-Руська» Західного регіонального управління. Юнаки та дівчата мали можливість відчути себе у ролі справжніх охоронців державних рубежів.

Джури отримали практичні навички зі слідознавства, дій прикордонників з пошуку та затримання правопорушників, топографічного орієнтування, кінологічної служби, тактичної медицини та стрільби з бойової зброї, а найголовніше – море емоцій та незабутніх вражень.

Такі заходи спрямовані на виховання справжніх патріотів України, фізичне, моральне загартування та підготовку молоді до захисту Батьківщини, а також популяризацію прикордонної служби.

По завершенню урочистостей зі сльозами на очах діти ще довго ділилися враженнями та прощалися один з одним. Час, який вони провели разом, запам’ятається їм на все життя, адже тут вони стали однією великою родиною та справжніми друзями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси